Intrasoft International: Δύο συμβάσεις €68 εκατ. με το Ευρωκοινοβούλιο

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 12:22

Δύο τμήματα (Lots) από μία σύμβαση-πλαίσιο, η οποία θεωρείται από τις μεγαλύτερες στην αγορά παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ) της ΕΕ, ανέθεσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Intrasoft International - μέλος του ομίλου INTRACOM IT Services.

Η συνολική αξία των δύο τμημάτων (Lots) ανέρχεται σε 68 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της Intrasoft ανέρχεται σε 46 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της σύμβασης-πλαίσιο είναι τέσσερα χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο. Σε αυτήν την περίπτωση, η συνολική αξία των δύο ανατεθέντων τμημάτων αναμένεται να ανέλθει στα 85 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της Intrasoft θα φτάσει τα 58 εκατ. ευρώ.

Στο πρώτο ανατεθέν τμήμα (Lot 6), η εταιρεία ηγείται της σύμπραξης σε συνεργασία με την IBM, ενώ στο άλλο ανατεθέν τμήμα (Lot 3) συμμετέχει σε σύμπραξη με την AUBAY και τη CTG Luxembourg.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά την υλοποίηση των δύο τμημάτων, πάνω από 100 ειδικοί ΤΠ θα εργαστούν με σκοπό την ανάπτυξη ποικίλων συστημάτων πληροφοριών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και την παροχή υποστήριξης χρηστών, στους διάφορους δικτυακούς τόπους του Κοινοβουλίου.

«Πρόκειται για συμβάσεις μεγάλης βαρύτητας για την INTRASOFT International. Οι συμβάσεις αυτές αφορούν την ανάπτυξη και υποστήριξη συστημάτων ΤΠ που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των καθημερινών διεργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι νομοθετικές διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βασίζονται εν πολλοίς στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και είναι μεγάλη τιμή για την INTRASOFT International να μπορεί να συμβάλλει σε αυτό», δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα