ΝΔ: Συγκρότηση Παρατηρητηρίου Οικογενειακού Προϋπολογισμού

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 15:56

Τη συγκρότηση Παρατηρητηρίου Οικογενειακού Προϋπολογισμού, με συντονιστή το βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, και αναπληρωτή του τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Μπούγα, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Παρατήριο συγκροτείται με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εκφράζοντας έτσι τη βούλησή του για την ανάπτυξη συγκροτημένων πολιτικών δράσεων για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, που δοκιμάζεται από τη σημερινή οικονομική κρίση.

Η προστασία του οικογενειακού εισοδήματος έχει μεγάλη κοινωνική αξία και επιβάλλει αυξημένη πολιτική προσοχή, επισημαίνεται μεταξύ άλλων. «Η Νέα Δημοκρατία -σημειώνεται- αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, κάνοντας αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση. Ιδρύοντας, δηλαδή, το Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού».

Το Παρατηρητήριο, καταλήγει η ανακοινωση, θα μετράει διαρκώς και σε τακτική βάση τις διακυμάνσεις του οικογενειακού εισοδήματος, θα υπολογίζει την όποια επίπτωση, θετική ή αρνητική, των μέτρων της κυβέρνησης και θα προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα