Συνεργασία Danone – ΜΕΒΓΑΛ στη διανομή γαλακτοκομικών

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 16:02
UPD:16:04

Την έναρξη της συνεργασίας τους για την από κοινού διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων ανακοίνωσαν σήμερα η Danone Hellas και η ΜΕΒΓΑΛ.

«Η μακρά ιστορία (90 χρόνια παράδοσης για τη Danone και 60 για τη Μεβγάλ), οι κοινές ρίζες στη Βόρεια Ελλάδα (καθώς τόσο ο ιδρυτής της Danone όσο και της Μεβγάλ κατάγονται από τη Μακεδονία), η βαθιά γνώση στον τομέα της γαλακτοκομικής παραγωγής, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η έμφαση στην καινοτομία, είναι μερικά μόνο από τα κοινά σημεία που έφεραν κοντά τις δυο εταιρείες», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Danone – μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο – λειτουργεί στην Ελλάδα ως ανεξάρτητη εταιρεία από το Μάιο του 2005 και έχει ηγετική θέση στην αγορά, παράγοντας προϊόντα όπως το ACTIVIA, το Danonino, το Actimel και το Danette.

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία γάλακτος στη Βόρεια Ελλάδα και η τρίτη σε παραγωγή στον κλάδο των βιομηχανιών φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στη χώρα. Παράγει και διανέμει μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής πανελλαδικά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων με βάση το Ελληνικό φρέσκο γάλα, όπως: το Φρέσκο γάλα Μεβγάλ, τα παραδοσιακά ροφήματα γιαουρτιού ΑΡΙΑΝΙ και ΚΕΦΙΡ, τα Παραδοσιακά Γιούρτια ‘’Πρόβειο’’ και ‘’Αγελαδάς’’, την σειρά στραγγιστών γιαουρτιών και γιαουρτιών με φρούτα Harmony, και δύο από τις πιο καταξιωμένες μάρκες τυροκομικών στην αγορά, την Φέτα Μεβγάλ και το ημίσκληρο αγελαδινό τυρί Μακεδονικό.

Με αφορμή την ανακοίνωση της νέας συμφωνίας με τη ΜΕΒΓΑΛ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Hellas, Benoit de-Lavarene, ευχαρίστησε την Αγνό για την προηγούμενη τετραετή τους συνεργασία στον τομέα της διανομής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα