Intralot: Υπογραφή σύμβασης με την ιταλική Sisal

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 13:00

Συμβόλαιο με την ιταλική εταιρεία Sisal S.p.A., διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, για την παροχή 15.000 τερματικών και των σχετικών υπηρεσιών στο εκτενές δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει στη χώρα, υπέγραψε ο όμιλος Intralot.

Συγκεκριμένα, η Intralot συμφώνησε να παρέχει στη Sisal 15.000 πρωτοποριακά τερματικά microLot μαζί με τα σχετικά περιφερειακά τους, τα οποία θα συνδεθούν online με το κεντρικό σύστημα της SISAL. Τα τερματικά microLot θα διαθέτουν σκάνερ ανάγνωσης εγγράφων, ενώ η Sisal θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο δίκτυο της την κάμερα ανάγνωσης eyeLOT, η οποία βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία της Intralot “Icon Digital Imaging Technology”. Επιπλέον, η ελληνική εταιρεία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συντήρησης.

«Πιστεύω πως η επιλογή της Intralot ως βασικού τεχνολογικού συνεργάτη για το δίκτυο πωλήσεων μας αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την υλοποίηση της δέσμευσης της SISAL για αριστεία. Είμαι πεπεισμένος πως η συμφωνία θα φέρει επιπλέον προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας, το δίκτυο πωλήσεών μας και τους πελάτες μας», δήλωσε ο κ. Emilio Petrone, Διευθύνων Σύμβουλος της Sisal.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, σχολίασε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το νέο μας συμβόλαιο με τη Sisal, έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές τυχερών παιχνιδιών στην πολύ ανταγωνιστική ιταλική αγορά. Το γεγονός ότι μας επέλεξαν για να εξοπλίσουμε ένα τόσο μεγάλο δίκτυο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για τεχνολογική αριστεία. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της Sisal και να της παρέχουμε τα πρωτοποριακά μας προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, ενώ ταυτόχρονα ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών».

Η Sisal, η οποία ιδρύθηκε το 1946, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία. Διαχειρίζεται δύο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ιταλία, το SuperEnaLotto, με έσοδα τα οποία το 2009 έφτασαν τα €3,3 δισ., και το Win for Life με έσοδα τα οποία έφτασαν -από την έναρξη του παιχνιδιού στις 29 Σεπτεμβρίου 2009- τα €579 εκατ. Σήμερα, κατέχει μερίδιο 12,3% της ιταλικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα