Προς αγορά ιδίων μετοχών η Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε.

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 15/11
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 10:56

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 15 Νοεμβρίου, στις 17:00, καλούνται οι μέτοχοι της Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε. με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης της γ.σ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας (Κομνηνών 26, Θεσσαλονίκη), είναι τα εξής:

-Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές.

-Τροποποίηση των άρθρων 5 και 7 του καταστατικού.

-Λήψη αποφάσεως για αγορά από την εταιρεία δικών της μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή, αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από εκείνη για την οποία ορίσθηκε η συνεδρίαση της Συνέλευσης.

Οι σχετικές δηλώσεις δεσμεύσεως των μετοχών όπως και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των τυχόν αντιπροσώπων πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της εταιρείας (Κομνηνών 26, Θεσσαλονίκη – Τμήμα Μετόχων, αρμόδιος κ. Αναγνωστόπουλος, τηλ. 0310 366-870) μέσα στην ίδια προθεσμία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα