Συνέδριο για την αγορά τυχερών παιχνιδιών

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 14:51
UPD:14:52

Η οργάνωση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του συνεδρίου που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 και ώρα 3:30 μ.μ. με 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αθήναιον Ιντερκοντινένταλ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και η παρουσίαση συγκεκριμένων προτάσεων για τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με τους κατάλληλους ελεγκτικούς μηχανισμούς που θα διασφαλίζουν την ανάπτυξη της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και παράλληλα την προστασία της ελληνικής κοινωνίας.

Παράλληλα, μέσα από τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του, αναμένεται να αποτυπωθεί το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας της ελληνικής αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και θα διαφανούν οι προθέσεις της κυβέρνησης ως προς τον εκσυγχρονισμό του.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα καλυφθούν οι εξής ενότητες:

- Πρακτικές και πρότυπα λειτουργίας των τυχερών παιχνιδιών. Προτάσεις για τη δημιουργία συγκεκριμένου θεσμικού πλαισίου σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

- Προτάσεις για τη δημιουργία ασφαλούς θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των τυχερών παιχνιδιών.

- Διεθνή εμπειρία λειτουργίας των τυχερών παιχνιδιών.

- Το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ελληνικής αγοράς των τυχερών παιχνιδιών - βελτίωση και εκσυγχρονισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα