ΝΔ: «Καμποτάζ με καμουφλάζ»

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 14:26

«Έχουν περάσει 40 ημέρες από την εξαγγελία του πρωθυπουργού για άρση του καμποτάζ. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει τίποτα. Η κυβέρνηση εμφανίζεται αδρανής και άβουλη να αντιμετωπίσει το ζήτημα», τονίζει η υπεύθυνη του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δεν θα καταπλεύσει τελικά το κρουζιερόπλοιο Zenith στον Πειραιά τη Δευτέρα λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη η υπεύθυνη του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, εγκαλεί την κυβέρνηση για το θέμα του καμποτάζ και την αδυναμία -όπως αναφέρει- να τηρήσει τον νόμο και την τάξη.

«Έχουν περάσει 40 ημέρες από την εξαγγελία του πρωθυπουργού για άρση του καμποτάζ. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει τίποτα. Η κυβέρνηση εμφανίζεται αδρανής και άβουλη να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Ο τουρισμός κρουαζιέρας κλονίζεται και κάποιοι ονειρεύονται πατέντες για "καμποτάζ με καμουφλάζ"», παρατήρησε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε.

«Τη Δευτέρα θα κατέπλεε το κρουαζιερόπλοιο "Ζενίθ" στον Πειραιά. Δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη εφικτό, εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης στο λιμάνι. Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση δε μπορεί να εξασφαλίσει την τήρηση του νόμου και της τάξης. Η χώρα δεν αντέχει άλλο διασυρμό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα