Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 14:26

ΝΔ: «Καμποτάζ με καμουφλάζ»

Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, το κρουζιερόπλοιο Zenith δεν θα καταπλεύσει στον Πειραιά τη Δευτέρα. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, εγκαλεί την κυβέρνηση για το θέμα του καμποτάζ και την αδυναμία -όπως αναφέρει- να τηρήσει τον νόμο και την τάξη.

Δεν θα καταπλεύσει τελικά το κρουζιερόπλοιο Zenith στον Πειραιά τη Δευτέρα λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη η υπεύθυνη του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, εγκαλεί την κυβέρνηση για το θέμα του καμποτάζ και την αδυναμία -όπως αναφέρει- να τηρήσει τον νόμο και την τάξη.

«Έχουν περάσει 40 ημέρες από την εξαγγελία του πρωθυπουργού για άρση του καμποτάζ. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει τίποτα. Η κυβέρνηση εμφανίζεται αδρανής και άβουλη να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Ο τουρισμός κρουαζιέρας κλονίζεται και κάποιοι ονειρεύονται πατέντες για "καμποτάζ με καμουφλάζ"», παρατήρησε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε.

«Τη Δευτέρα θα κατέπλεε το κρουαζιερόπλοιο "Ζενίθ" στον Πειραιά. Δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη εφικτό, εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης στο λιμάνι. Για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση δε μπορεί να εξασφαλίσει την τήρηση του νόμου και της τάξης. Η χώρα δεν αντέχει άλλο διασυρμό».