Συνεργασία Τράπεζας Πειραιώς με Info-Quest

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2002 13:07

Την έναρξη συνεργασίας για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων (HRMS) ανακοίνωσαν η Τράπεζας Πειραιώς και η Info-Quest. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, το σύστημα θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά το σύνολο των παραμέτρων που σχετίζονται με ανθρώπινο δυναμικό του Τραπεζικού Οργανισμού, καλύπτοντας, μεταξύ άλλων τους κρίσιμους τομείς Διαχείρισης Προσλήψεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, Αξιολόγησης, Διαχείρισης Δεξιοτήτων, Απολαβών και Παροχών.

Με την υλοποίηση του πρωτοποριακού συστήματος PeopleSoft 8 HRMS, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά ένα ομογενοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, το οποίο βοηθά τον Οργανισμό να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές δομές και διαδικασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών.

Μεταξύ άλλων θα αποκτήσει πλήρη εικόνα και γνώση για το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί, επιτυγχάνοντας την καλύτερη αξιοποίηση του κάθε υπαλλήλου, ανάλογα με τις δεξιότητές του.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ
  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα