Επιχειρηματικό συνέδριο στο Λονδίνο για την ελληνική οικονομία

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2002 15:59

Επιχειρηματικό συνέδριο με τίτλο «Ελλάδα - Το περιφερειακό Οικονομικό Κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», οργανώνει στο Λονδίνο το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα David Madden και με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βρετανικών Βιομηχανιών και του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. Στόχος της εκδήλωσης, το οποίο απευθύνεται σε ανώτατα στελέχη βρετανικών και διεθνών επιχειρήσεων, είναι η προβολή της Ελλάδας και της ελληνικής οικονομίας ως πυρήνα των εξελίξεων της ευρύτερης περιοχής της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Της ελληνικής αποστολής θα ηγηθεί ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος θα απευθύνει την κεντρική ομιλία. Τη συμμετοχή τους στο συνέδριο έχουν επιβεβαιώσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αναστάσιος Γιαννίτσης, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Θεόδωρος Καρατζάς, ο διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias Νικόλαος Νανόπουλος, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Παναγιώτης Αλεξάκης κ.α.

Το απόγευμα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου οργανώνει εκδήλωση για τα μέλη της ελληνικής αποστολής το Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα