Νέα επενδυτικά προϊόντα από την EFG Eurobank

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2002 16:09

Τέσσερα νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά των επενδυτικών προϊόντων Eurostructures του Private Banking της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι 10.000 ευρώ ή δολάρια αντίστοιχα.

Τα προϊόντα, που προσφέρουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, διατίθενται στους επενδυτές από τις 25 – 29 Νοεμβρίου 2002.

Πρόκειται για το :

- Hellenic Plus II: Είναι μια επένδυση έξι μηνών σε ευρώ συνδεδεμένη με την πορεία του Δείκτη FTSE/ASE 20. Ο επενδυτής δικαιούται στη λήξη μία ετησιοποιημένη απόδοση 5%, εάν η τιμή κλεισίματος του Δείκτη την ημέρα λήξης της επένδυσης είναι ίση ή υψηλότερη από την τιμή του την ημέρα έναρξης.

- Index Correlation: Είναι μια επένδυση δύο ετών σε ευρώ συνδεδεμένη με πέντε μετοχικούς Δείκτες κρατών-μελών της ΟΝΕ: CAC-40 (Παρίσι), DAX (Φρανκφούρτη), IBEX 35 (Μαδρίτη), MIB 30 (Μιλάνο), AEX (Αμστερνταμ). Η μέγιστη δυνατή απόδοση του προϊόντος είναι 12,5% ετησίως, ενώ η ελάχιστη εγγυημένη απόδοση είναι 1% ετησίως.

- USD/NOK Shark Fin II: Είναι μια επένδυση εννέα μηνών σε δολάρια. Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη μία απόδοση, η οποία εξαρτάται από την τυχόν εξασθένιση του δολαρίου έναντι της νορβηγικής κορώνας. Η μέγιστη δυνατή απόδοση είναι 13,17% ετησιοποιημένη.

- Acropolis (USD) IV: Είναι μια επένδυση τριών ετών σε δολάρια. Η επένδυση αποτελεί ένα συνδυασμό έξι προθεσμιακών καταθέσεων διάρκειας έξι μηνών η κάθε μία, με προκαθορισμένα επιτόκια για το 50% του αρχικού κεφαλαίου. Το υπόλοιπο 50% του κεφαλαίου τοποθετείται σε ένα προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου διάρκειας τριών ετών, συνδεδεμένο με την ενδεχόμενη άνοδο των δεικτών Euro Stoxx 50SM και S&P 500 και με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 3% για την τριετία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα