Σε ποιους απονεμήθηκαν τα Βραβεία Κούρος

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 14:50

Απονεμήθηκαν χθες τα «Βραβεία Κούρος 2010», σε μια επίσημη γιορτή για την επιχειρηματικότητα στο ξενοδοχείο Intercontinental, η οποία αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς διαδικασιών για την ανάδειξη των καλύτερων στην καινοτομία, στην κοινωνική προσφορά, στη διεθνή αγορά.

Τα βραβεία, που διοργανώνονται για 16η χρονιά από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, επέδωσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος (το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς) και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου (τα Βραβεία Ανάπτυξης & Καινοτομίας και Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο).

Το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απονεμήθηκε στον Ιωάννη Καματάκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της MLS Πληροφορική, το Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο στον Βασίλειο Κάτσο και στη Νέλλη Κάτσου, πρόεδρο Δ.Σ. και αντιπρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο αντίστοιχα της εταιρείας Pharmathen, ενώ το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς κέρδισε το σωματείο WWF Ελλάς.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας απένειμε και δύο ακόμα βραβεία. To ένα είναι το Βραβείο «Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα» που φέτος απονεμήθηκε στον Βασίλειο Γ. Νικολόπουλο για το καινοτόμο σύστημα «έξυπνης μέτρησης και ανάλυσης ενεργειακών καταναλώσεων».

Το άλλο είναι το Βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς», το οποίο απονεμήθηκε στον κ. Δημήτρη Κολοκοτρώνη και την εταιρεία του Fasmetrics (μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων κινητής τηλεφωνίας).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα