Βαράγκης: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 14:59

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, μετατρέψιμου σε μετοχές και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Βαράγκης».

Επίσης, η ΓΣ εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο να αναζητήσει τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, με την υποχρέωση να δώσει προτεραιότητα σε υφιστάμενους μετόχους, που τυχόν εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτηση ομολογιών, να διαπραγματευτεί περαιτέρω, να καθορίσει τους ειδικότερους όρους του ΜΟΔ, να διαπραγματευτεί και να συνάψει κάθε σχετική σύμβαση ή συμφωνία, να προβεί σε πάσης φύσεως δικαιοπραξίες, υλικές πράξεις και ενέργειες, προς υλοποίηση της παρούσας απόφασης, καθώς και να προχωρήσει στην έκδοση του δανείου, εντός τριών μηνών.

Ο βασικός μέτοχος και πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος, κ. Δημήτρης Βαράγκης, δήλωσε ότι προτίθεται ο ίδιος ή/και μέσω νομικών προσώπων που ελέγχει, να καλύψει ομολογίες ονομαστικής αξίας 1 εκατ. ευρώ από τα έως 2 εκατ. ευρώ της συνολικής ονομαστικής αξίας των ομολογιών, που εγκρίθηκαν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα