ΜΒΔΤ: Τι απαντά για την αναστολή των εργασιών στο Βοτανικό

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 11:18

Η εταιρεία είχε υποβάλει υπόμνημα στην Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ για συνέχιση του έργου.

Στον Γραμματέα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μετέβησαν οι νομικοί σύμβουλοι της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο περί έκδοσης απόφασης για αναστολή των εργασιών στο κτιριακό συγκρότημα στο Βοτανικό ευσταθούν.

«Η Γραμματεία απάντησε ότι δεν υπάρχει απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση αυτή», επισημαίνει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της και δεσμεύεται να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.

Η ΜΒΔΤ έχει ξεκινήσει την κατασκευή του συγκροτήματος, όμως το ΣτΕ αποφάσισε την αναστολή της άδειας ανεγέρσεως του κτιρίου μετά την προσφυγή κατοίκων της περιοχής, που διαμαρτύρονται ότι το συγκρότημα θα μειώσει τους ελεύθερους χώρους στην περιοχή.

Η εταιρεία είχε υποβάλει υπόμνημα στην Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ για συνέχιση του έργου.

«Η είδηση, αν επιβεβαιωθεί επισήμως, είναι αρνητική για την Βωβός, καθώς καθυστερεί για τουλάχιστον μερικούς μήνες το πιο σημαντικό έργου στο τομέα των επενδύσεων ακινήτων», αναφέρει η Proton Bank σε σχόλιό της, προσθέτοντας ότι θα διατηρήσει την σύσταση "under review" μέχρι την τελική ετυμηγορία.

Η μετοχή της εταιρείας κατέγραφε σήμερα σημαντική πτώση της τάξεως του 15%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα