Αλλαγές στην ηγεσία της Wind Ελλάς

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 19:21
UPD:19:23

Aλλαγές στην ηγεσία της εταιρείας ανακοίνωσε σήμερα η Wind Ελλάς. Συγκεκριμένα, από τις 16 Φεβρουαρίου τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Emad Barsoum (φωτ.), διαδεχόμενος τον Σωκράτη Κομινάκη.

Ο κ. Κομινάκης, ο οποίος θα ασχοληθεί με προσωπική επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα των ιδιωτικών επενδύσεων, θα συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση της Wind Ελλάς, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον Naguib Sawiris.

Αναφερόμενος στη νέα ηγετική δομή της εταιρείας καθώς και τις προοπτικές της WIND Ελλάς, ο Naguib Sawiris, πρόεδρος και CEO της Weather Investments, δήλωσε: «Η ευρεία εμπειρία του Emad στη διοίκηση, τα οικονομικά και την τεχνολογία σε συνδυασμό με τις ηγετικές του ικανότητες και το δραστήριο χαρακτήρα του, τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για να ηγηθεί της WIND Ελλάς στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η WIND Ελλάς έχει μια Ομάδα Διοίκησης ταλαντούχων και έμπειρων επαγγελματιών. Ο διορισμός του Emad ως νέου CEO και του Σωκράτη ως προέδρου του Δ.Σ., είναι μια άριστη εξέλιξη που θα καταστήσει μια ισχυρή ομάδα ακόμα ισχυρότερη».

Εκ μέρους του Δ.Σ. της WIND Ελλάς, ο Σωκράτης Κομινάκης χαιρέτισε τον νέο CEO της εταιρείας: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Emad στη WIND Ελλάς. Μετά από τεσσερισήμιση χρόνια ως Διευθύνοντας Σύμβουλος είμαι υπερήφανος για την ανάκαμψη της εταιρείας και την μετέπειτα ανάπτυξή της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διπλασιάσαμε την κερδοφορία μας και εξελιχθήκαμε από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε έναν ολοκληρωμένο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό. Αυτό το μεγάλο βήμα έγινε χάρι στην τεχνογνωσία και την αφοσίωση της Ομάδας Διοίκησης και των υπαλλήλων μας καθώς και της υποστήριξης που λάβαμε από το μέτοχό μας. Η εξαγορά της εταιρείας από τη Weather Investments πριν από δύο χρόνια, είναι σημείο – σταθμός στην ιστορία της WIND Ελλάς. Γίναμε μέλη ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών παγκόσμιως, επωφελούμενοι σημαντικά από συνέργιες και οικονομίες κλίμακας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα