Ημερίδα: Η θετική πλευρά της οικονομικής κρίσης

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009 15:15

Στην ανάδειξη των ευκαιριών που προκύπτουν από το μετασχηματισμό της παγκόσμιας οικονομίας στοχεύει ημερίδα της Axeon Financial Services, με τίτλο: «2009: Η Θετική Πλευρά της Οικονομικής Κρίσης. Δρόμοι Ευκαιρίας για τον Επαγγελματία Οικονομικό Σύμβουλο».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009, στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Στο επίκεντρο της ημερίδας θα τεθούν τα «καυτά» σημεία των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος για τον Επαγγελματία Οικονομικό Σύμβουλο, όπως οι νέες στρατηγικές των Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Οργανισμών και, το κυριότερο, οι διαφοροποιημένες ανάγκες επιχειρηματιών, επενδυτών και ασφαλισμένων.

Βασικοί Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι οι κ.κ. Νίκος Δομένικος - Πρόεδρος ΤΕΜΠΜΕ, Αντώνης Μαρκέτος- Β. Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Εθνική Τράπεζα, Γιώργος Καραβίας - Πρόεδρος ΣΕΜΑ, η κ. Ελένη Γρυπάρη - Πρόεδρος Δ.Σ ΠΣΑΣ και ο κ. Κώστας Καραγιάννης – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Axeon Financial Services

Οι εργασίες της ημερίδας θα αρχίσουν στις 09:45 π.μ. και θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο “¶γγελος Γουλανδρής” του Κέντρου ΓΑΙΑ (Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Όθωνος 100, Κηφισιά).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα