Louis: Κοντά στην κατακύρωση προσφοράς για τον σταθμό στη Μασσαλία

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 12:08
UPD:12:21

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έγκριση της κατακύρωσης προσφοράς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην κοινοπραξία των εταιρειών Costa, MSC και Louis, για τη μακρόχρονη διαχείριση του επιβατικού σταθμού κρουαζιέρων καθώς και των αποβάθρων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Μασσαλίας στη Γαλλία.

Σε ανακοίνωσή της, η Louis τονίζει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις 9 Φεβρουαρίου 2009, έδωσε το «πράσινο φως» για την κατακύρωση της προσφοράς της εν λόγω διαχείρισης, σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει μαζί με τις εταιρείες Costa Croiciere και MSC Crociere.

Η κοινοπραξία θα επενδύσει ποσό 8 εκατ. ευρώ και η Αυτόνομη Λιμενική Αρχή της Μασσαλίας άλλα 4 εκατ. ευρώ για την επέκταση του λιμένα προς τα βόρεια και την περαιτέρω ανάπτυξη της προκυμαίας με γνώμονα την αύξηση της χωρητικότητας. Θα κατασκευαστεί επίσης νέος χώρος στάθμευσης, ενώ οι χώροι υποδοχής του επιβατικού σταθμού θα τύχουν ανακαίνισης.

Σύμφωνα με τη Louis, το λογότυπο του «Marseille-Provance Cruise Terminal» βασίστηκε στον σχεδιασμό του νέου λιμένα που θα κατασκευαστεί και αντανακλά την ανανέωση που θα επέλθει. Η συμφωνία έχει ισχύ για 25 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα