Dresdner: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τα μπόνους

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 13:07

Η γερμανική τράπεζα Dresdner Bank θα αποφασίσει εντός της επόμενης εβδομάδας για το ποσοστό στο οποίο θα περικόψει τα μπόνους στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής.

Η συζήτηση του συμβουλίου για τα μπόνους «διαρκεί περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν», αναφέρει ο Μίκαελ Ρόιτερ, διευθύνων σύμβουλος της μονάδας Dresdner Kleinwort, σε εσωτερικό σημείωμά του στις 11 Φεβρουαρίου, το οποίο έχει στην κατοχή του το Bloomberg.

«Εκτιμούμε πως θα καταλήξουμε σε μια απόφαση για όλους τους υπαλλήλους της Dresdner Kleinwort προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας», τονίζει ο Ρόιτερ.

Η Commerzbank, η οποία ολοκλήρωσε τον περασμένο μήνα την εξαγορά της Dresdner Bank από την Allianz έναντι 5,1 δισ. ευρώ, έχει αποκαλύψει ότι εξετάζει την περικοπή των μπόνους που χορηγούνται στους τραπεζίτες της Dresdner Kleinwort.

O εκπρόσωπος της Dresdner Bank αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Όπως δήλωσε, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Χέρμπερτ Βάλτερ, αποφάσισε πριν από περίπου 10 μέρες να αποποιηθεί του μπόνους του για το 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα