Κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΓΣΕΕ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009 20:31
UPD:21:01

«Η τελευταία πρωθυπουργική ρήση ήταν ''πάμε σφιχτά'' για το επόμενο διάστημα», δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του.

«Δηλαδή δεν υπάρχουν τα αναγκαία μέτρα για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους που στενάζουν, όχι από τη διεθνή κρίση - την οποία απΆ ό,τι καταλάβαμε την ανακάλυψαν έξι μήνες αργότερα αφότου ήρθε - αλλά από την ασκούμενη οικονομική πολιτική», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος.

Σημείωσε δε πως «οι απαντήσεις αυτές δεν ικανοποιούν κανένα αίτημα των εργαζομένων, των μισθωτών, των συνταξιούχων, των ανέργων» και για το λόγο αυτό, στις επόμενες μέρες - μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ – θα συγκαλέσει, όπως ανέφερε, τα όργανα της Συνομοσπονδίας και θα προτείνει «την πραγματοποίηση γενικής απεργίας, η οποία θα είναι απεργία καταγγελίας, απεργία διαμαρτυρίας, απεργία ανατροπής».

«Η κυβέρνηση ζει σε συνθήκες θερμοκηπίου. Κλείνει τα αυτιά της και είναι αποκαλυπτική η σιωπή της όταν ακούει αιτήματα των εργατών. Αντίθετα, αναθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στους τραπεζίτες και στους επιχειρηματίες» υπογράμμισε από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Γαβρίλης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα