«Μικροτροποποιήσεις» στα ν/σ για ρευστότητα - υπερχρεωμένους

Συνάντηση Λ. Κατσέλη - Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 16:06
UPD:19:00

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, η κ. Λούκα Κατσέλη ανέφερε ότι η συνάντηση με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών δεν αφορούσε το τρίτο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο για τη διαφάνεια των τραπεζικών συναλλαγών.

«Μικροτροποποιήσεις» στις ρυθμίσεις των νομοσχεδίων για τη ρευστότητα της αγοράς και την υπερχρέωση των νοικοκυριών, «χωρίς όμως να αλλάξει η βασική τους φιλοσοφία» προανήγγειλε η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας μετά από συνάντησή της με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, η κ. Λούκα Κατσέλη ανέφερε ότι η συζήτηση δεν αφορούσε το τρίτο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο για τη διαφάνεια των τραπεζικών συναλλαγών.

Λ. Κατσέλη: Το τραπεζικό σύστημα πρέπει να στηρίξει την αναθέρμανση της οικονομίας

Λ. Κατσέλη: Το τραπεζικό σύστημα πρέπει να στηρίξει την αναθέρμανση της οικονομίας

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Ι. Νανόπουλος δήλωσε ότι το ζητούμενο για όλους είναι το ίδιο, η αναθέρμανση της οικονομίας και η τόνωση της αγοράς. Σημείωσε ότι «μπορούμε να προχωρήσουμε με αμοιβαία συμφωνία σε πολλά».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ικανοποίηση της τραπεζικής αγοράς σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις για τον Τειρεσία, ο κ. Νανόπουλος είπε ότι δεν σχολιάζει συγκεκριμένες ρυθμίσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα