William Hill: Χαμηλότερα από τις προβλέψεις τα κέρδη

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008 11:36

ΕΚΤΟΣ των προβλέψεων των οικονομικών αναλυτών διαμορφώθηκαν τα ετήσια κέρδη της William Hill Plc, ιδιοκτήτριας πλέον των 2.200 γραφείων στοιχημάτων στη Βρετανία, μετά από την «απογοητευτική» επίδοση του σκέλους τυχερών παιχνιδιών στο Internet.

Τα προ φόρων, τόκων κέρδη διαμορφώθηκαν στα περίπου 285 εκατ. λίρες στερλίνες (557 εκτα. δολ.) σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο. Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούσαν ότι τα κέρδη της θα ήταν 292 εκατ. λίρες στερλίνες, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Οι μετοχές της William Hill υποχώρησαν έως 6,4%.

Η εταιρεία ανέφερε ότι το σκέλος τυχερών παιχνιδιών στο Internet, αντιμετώπισε προβλήματα από τον έντονο ανταγωνισμό.

Οι μετοχές της William Hill σημείωναν απώλειες 27,75 πένες, φθάνοντας στις 405,5 πένες η μία στο Λονδίνο και στις 8:06 π.μ. (τοπική ώρα) διαπραγματεύθηκαν στις 422 πένες η μία.

Ο μέσος όρος κερδών στα καταστήματα της εταιρείας αναρριχήθηκε περίπου 5% το πρώτο εξάμηνο της χρήσης, βοηθώντας στην αύξηση των συνολικών καθαρών κερδών να σημειώσουν αύξηση 10%, σύμφωνα με την εταιρεία τον Αύγουστο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1934 και αγόρασε 560 γραφεία στοιχημάτων της Stanley Leisure Plc το 2005 για να τροφοδοτήσει τα κέρδη.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το σύνολο της χρήσης που έληξε την 1η Ιανουαρίου, στις 27 Φεβρουαρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα