MIG: Επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 20:03
UPD:20:57

Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επιστροφή μετρητών στους μετόχους, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, αποφάσισε η A' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της MIG.

Eιδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αποφασίσθηκε ομόφωνα η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 283.938.175,88 ευρώ με σκοπό την επιστροφή του στους μετόχους με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό των 0,38 ευρώ, ήτοι από 0,92 ευρώ σε 0,54 ευρώ.

Κατόπιν αυτού το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται στο ποσό των 403.491.092,04 ευρώ διαιρούμενο σε 747.205.726 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 0,54 ευρώ.

Περαιτέρω, αποφασίσθηκε ομόφωνα η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας. Επίσης εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας να ορίσει την ημερομηνία και την διαδικασία καταβολής του ποσού που θα επιστραφεί στους δικαιούχους συνεπεία της μειώσεως του μετοχικού κεφαλαίου, λαμβάνοντας υπόψιν το Οικονομικό Ημερολόγιο που έχει ανακοινωθεί στο επενδυτικό κοινό με όσες προσαρμογές τυχόν απαιτηθούν για πρακτικούς ή νομικούς λόγους. Σε περίπτωση τροποποίησης των σχετικών ημερομηνιών του Οικονομικού Ημερολογίου, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα