Babcock & Brown: Σημαντική πτώση των μετοχών

Εξ αιτίας των βραχυπρόθεσμων πωλήσεων από επενδυτές
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 08:48

ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ επίπεδα σε χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων ετών υποχώρησαν κατά τη διαπραγμάτευσή τους στο Σύδνεϋ οι μετοχές της Babcock & Brown Ltd., της δεύτερης μεγαλύτερης χρηματιστηριακής εταιρείας της Αυστραλίας καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αποτελεί αντικείμενο βραχυπρόθεσμης πώλησης.

Οι μετοχές της Babcock υποχώρησαν 14% φθάνοντας στα 8,15 δολ. Αυστραλίας η μία στις 11:15 π.μ. και στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Νοέμβριο του 2004. Οι μετοχές έχασαν το 27% της αξίας τους από τις 8 Ιουνίου, έχοντας τις μεγαλύτερες απώλειες σε ένα τριήμερο από την έναρξη της διαπραγμάτευσής τους τον Ιούνιο του 2004.

Η εταιρεία αποτελεί στόχο βραχυπρόθεσμων πωλήσεων, είπε η εκπρόσωπος της Badcock Erica Borgelt σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα. Οι τραπεζίτες της εταιρείας ενδέχεται να εξετάσουν την δυνατότητα εξόφλησης του χρέους εάν η χρηματιστηριακή αξία υποχωρήσει κάτω από τα 2,5 δισ. δολ. Αυστραλίας (2,37 δισ. δολ.) για περισσότερο από τέσσερις μήνες, σύμφωνα με την ίδια. Η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας διατηρείται στα 2,7 δισ. δολ. Αυστραλίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα