Intralot: Εξαγορά της William Hill Codere Italia αντί 5,5 εκατ. €

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 10:08
UPD:10:12

Η Intralot Α.Ε., μέσω της θυγατρικής της Intralot Italia, ανακοίνωσε την εξαγορά του 100% της Ιταλικής Κοινοπραξίας, William Hill Codere Italia Srl. (WHCI), ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην ιταλική αγορά στοιχήματος.

Το τίμημα της εξαγοράς είναι €5,5 εκατομμύρια.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot Italia εμπλουτίζει το υπάρχον χαρτοφυλάκιό της προσθέτοντας 55 επιπλέον άδειες για σημεία πώλησης ιπποδρομιακού και αθλητικού στοιχήματος, τις οποίες είχε κερδίσει η WHCI κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού το 2006.

Υπενθυμίζεται πως η Intralot είχε αποκτήσει το 33% των συνολικών αδειών για τα μεγάλα, αποκλειστικά σημεία πώλησης αθλητικού στοιχήματος που τελικά διατέθηκαν, δηλαδή 416 άδειες και 164 επιπλέον άδειες για μη αποκλειστικά σημεία πώλησης.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία θα ενσωματώσει την υπάρχουσα διαδικτυακή πλατφόρμα της WHCI.

Επιπλέον, η εταιρεία ενδυναμώνει την παρουσία της στην αγορά ιπποδρομιακού στοιχήματος, καθώς 20 από τις άδειες της WHCI αφορούν ιπποδρομιακό στοίχημα. Επίσης, μέσω των νέων αδειών, η INTRALOT Italia θα επεκτείνει το δίκτυο της στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος σχολίασε: «Η INTRALOT ενισχύει τη θέση της στην ιταλική αγορά μέσω αυτής της σημαντικής εξαγοράς. Το γεγονός πως καταφέραμε να κερδίσουμε ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εμπνέει ένα σαφές όραμα: να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία προς την κορυφή, προσφέροντας περισσότερες συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιών στους κατοίκους της Ιταλίας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα