Πάνω από 100 χιλ. πελάτες η ClickNet Business της Romtelecom

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008 09:10

Η Romtelecom ξεπέρασε τις 100 χιλ. επιχειρηματικές συνδέσεις στις ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, τύπου ADSL (ClickNet Business), που διαθέτει στη ρουμανική αγορά, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο 100.000ος πελάτης των υπηρεσιών αυτών (εταιρεία με έδρα την Oradea) θα λάβει ως δώρο την επέκταση της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο από 2 σε 8 Mbps, την εξαίρεση από την υποχρέωση καταβολής της συνδρομής κατά τη διάρκεια της περιόδου που προβλέπεται στη σχετική σύμβαση και έναν εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών.

Η Romtelecom ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του πρώτου προϊόντος της τύπου ADSL πριν από 3 χρόνια έναντι αντιτίμου ύψους 79 ευρώ και ταχύτητα πρόσβασης 1 Mbps. Από τότε η ταχύτητα πρόσβασης αυξήθηκε πολλές φορές με αποτέλεσμα σήμερα να προσεγγίζει τα 20 Mbps.

Εξάλλου, εντός του 2008 η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός νέου call-centre στο Brasov προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις της στον τομέα των επιχειρήσεων. Για τη δημιουργία του νέου call-centre θα επενδυθούν 1 εκατ. ευρώ και σε αυτό προβλέπεται να απασχολούνται αρχικά 40 άτομα με προοπτική αύξησής τους στα 90. «Ο ρόλος του προσωπικού του κέντρου θα είναι να μιλάει με τους πελάτες, να προτείνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να εκπαιδεύει την αγορά αναφορικά με τις προσφορές της Romtelecom» επισημαίνει ο επικεφαλής της εμπορικής διεύθυνσης της εταιρείας για τον τομέα των επιχειρήσεων, κ. George Makowski.

Βalkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα