Ενισχύονται τα δρομολόγια των Ο.Α.

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008 10:26
UPD:10:45

Ενισχύονται από τα μέσα του ερχόμενου μήνα τα δρομολόγια της Ολυμπιακής με ένα ακόμη αεροσκάφος τύπου Boeing 737-400, το οποίο παραδόθηκε στην εταιρεία την περασμένη Παρασκευή 25 Ιουλίου. Με το αεροσκάφος αυτό που θα εκτελεί πτήσεις και εντός Ελλάδος και προς χώρες του εξωτερικού, ο στόλος των Ολυμπιακών Αερογραμμών αποτελείται από 38 αεροπλάνα.

Το νέο Boeing βρίσκεται, ήδη, στην τεχνική βάση, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου δέχεται τις αναγκαίες προσαρμογές οργάνων που απαιτούνται από τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Πρέπει να σημειωθεί, βεβαίως, ότι αναμενόταν από τις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης, με τη μέθοδο dry lease, που υπέγραψε η διοίκηση της εταιρείας με την εταιρεία Sundowner Alexandria με έδρα το Ρόκφορντ του Ιλινόι (ΗΠΑ).

Η σύμβαση προβλέπει τη μίσθωση δύο αεροσκαφών για μία περίοδο 24 μηνών, αντί μηνιαίου μισθώματος 209.000 δολαρίων έκαστο -το προσύμφωνο είχε υπογραφεί την 1η Μαρτίου και εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Sundowner Alexandria στις 11 Μαρτίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα