Στο ΥΠΟΙΟ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008 13:47
UPD:15:33

Για δεύτερη ημέρα συνεδρίαζε από το πρωί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι διέκοψε, προκειμένου να μεταβεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνομιλία με τον υπουργό Γ. Αλογοσκούφη για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την Εκκλησία, χωρίς ωστόσο να γίνουν δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι υφυπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου και Αντώνης Μπέζας, οι Μητροπολίτες Ζακύνθου Χρυσόστομος, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και Ηλείας Γερμανός, ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Παναγιώτης Δρόσος, η γενική γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Ιουλία Αρμάγου, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκκλησία της Ελλάδος», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Η Ιερά Σύνοδος συνεχίζει τη συνεδρίασή της που είναι η τελευταία για την παρούσα εκκλησιαστική περίοδο, καθώς από την 1η Σεπτεμβρίου συνέρχεται και πάλι με νέα σύνθεση ιεραρχών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα