Κ. Χατζηδάκης: Δογματική εμμονή της αντιπολίτευσης σε μια άρρωστη κατάσταση

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008 20:43

Τη θέση πως «για την Ολυμπιακή υπάρχει μια σαφής ευρωπαϊκή λύση, που επιτρέπει στην εταιρεία να συνεχίσει να πετάει με το ίδιο όνομα, το ίδιο σήμα και αναπτυξιακές προοπτικές» εξέφρασε σε σημερινές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, απάντησε στις έντονες επικρίσεις και τις επιθέσεις που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση, καταλογίζοντάς της «αμηχανία και δογματική εμμονή στη διατήρηση της σημερινής άρρωστης κατάστασης».

Ερωτηθείς αν έχει καλέσει τους εργαζομένους σε διάλογο, γνωστοποίησε πως αποστέλλει σήμερα στα συνδικάτα της Ολυμπιακής επιστολή με την οποία τους καλεί σε συζήτηση με την κυβέρνηση, ενώ θα αποστείλει και προσωπική επιστολή προς όλους τους εργαζομένους της αεροπορικής εταιρείας με την οποία θα τους ενημερώνει για το πακέτο των εργασιακών μέτρων, ανάλογα με τις κατηγορίες των επιμέρους εργαζομένων.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το πακέτο των μέτρων της είναι ανθρώπινο και δίνει απόλυτη κάλυψη σ’ όλες τις κατηγορίες εργαζομένων. «Πιστεύουμε λοιπόν ότι όποιοι και να θέλουν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, δεν θα το μπορέσουν, διότι οι εργαζόμενοι θα λειτουργήσουν με βάση το συμφέρον τους, με βάση την κοινή λογική και όχι τις κομματικές κραυγές» τόνισε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα