Emirates: Καθημερινή σύνδεση Κύπρου με Ντουμπάι

Από 1η Δεκεμβρίου
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 12:58

Την έναρξη καθημερινών πτήσεων για Κύπρο ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines, συνδέοντας το νησί της Αφροδίτης με το Ντουμπάι.

Από την 1η Δεκεμβρίου, η πτήση EK 107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι, σε καθημερινή βάση, στις 08:15 πμ, και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 10:25 μμ.

Η πτήση EK 108 θα αναχωρεί από τη Λάρνακα καθημερινά στις 19:30, και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι σε ς 3 ώρες και 10 λεπτά, διευκολύνοντας τη σύνδεση με δημοφιλείς προορισμούς στην Ασία και την Αυστραλία.

Η παρουσία της Emirates στην Κύπρο χρονολογείται από το 1994 και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί το νησί με πέντε εβδομαδιαία δρομολόγια από το Ντουμπάι.

Οι επιχειρησιακές αλλαγές στη Κύπρο θα αποτελέσουν τη συνέχεια των τελευταίων ρυθμίσεων στο πτητικό πλάνο της Emirates Airline, σύμφωνα με το οποίο η πτήση της αεροπορικής εταιρείας στο νησί θα συνεχίζεται προς τη Μάλτα. Οι πτήσεις, με αναχώρηση από την Μάλτα και προορισμό το Ντουμπάι θα πραγματοποιούν στάση στη Λάρνακα.

Επίσης, από τον Δεκέμβριο, η πτήση Ντουμπάι-Μάλτα θα πραγματοποιείται καθημερινά, ενώ και η συχνότητα της σύνδεσης Ντουμπάι- Νίκαια θα αναβαθμιστεί σε 5 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα. Το Μιλάνο και η Ρώμη συνδέονται πλέον καθημερινά με το Ντουμπάι, με απευθείας δρομολόγια από την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Τέλος, το Heathrow, στο Λονδίνο, θα υποδεχθεί πρώτο από όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, το αεροσκάφος A380 της Emirates Airline, από την 1η Δεκεμβρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα