Δυο νέα έργα για την Εδραση

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 13:27

Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Σίμμικτη κατασκευή κι ενίσχυση φέροντος οργανισμού», συνολικού ποσού 4,59 εκατ. ευρώ πλέον Φ.Π.Α., υπέγραψε με την Ανώνυμη Κτηματική & Εμπορική Εταιρεία Καβούρι Α.Ε. η Έδραση-Χ. Ψαλλίδας.

Το αντικείμενο της σύμβασης είναι η μετατροπή και η αλλαγή της χρήσης υφισταμένου κτιρίου σε κτήριο γραφείων με υπόγειο γκαράζ και περιλαμβάνονται οι οικοδομικές εργασίες σκυροδεμάτων και μεταλλικής σύμμικτης κατασκευής καθώς και η ενίσχυση του φέροντος οργανισμού στο κτήριο επί της οδού Ηλιού, Πολύμνιας και Ιφιγενείας στη Βουλιαγμένη.

Η Έδραση αναφέρει επίσης στη σχετική ανακοίνωση, ότι η κατά 87% θυγατρική της, Edraco ATE, συμμετέχει με ποσοστό 25,5% στην κοινοπραξία κατασκευής του έργου «Ανέγερση συγκροτήματος καταστημάτων, γραφείων κ.λ.π. με υπόγειους χώρους στάθμευσης» της ΟΤΕ Ακίνητα Α.Ε. στην Πάτρα.

Ανάδοχος του έργου είναι η J & P - Aβαξ Α.Ε. και το συνολικό συμβατικό αντικείμενο ανέρχεται σε 18.967.380,96 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Η αναλογία της Edraco ATE ανέρχεται σε 4.836.682,14 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα