Intrakat: Επίσημη παρουσίαση του Συμβουλίου Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 16:48

Πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2008 η επίσημη παρουσίαση του Συμβουλίου Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων "ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ" - WTERT Ελλάς, συνιδρυτής του οποίου είναι η Intrakat.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στην παρουσίαση, η οποία έγινε στo πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου "ENERTECH 08", παραβρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής και παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και λοιποί φορείς.

Το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2008 από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Μηχανικής (Earth Engineering Center) του Columbia University της Νέας Υόρκης, το Εργαστήριο Θερμοδυναμικής και Φαινομένων Μεταφοράς της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, το Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και την Intrakt.

Κεντρική ιδέα του είναι η στενή συνεργασία ακαδημαϊκών, ερευνητικών, δημοσίων και βιομηχανικών φορέων, η οποία θα βοηθήσει την Ελλάδα να αναπτύξει την ενεργειακή αξιοποίηση αποβλήτων και να διασώσει την πολύτιμη Ελληνική γη για τις μελλοντικές γενιές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ



Σχολιασμένα