EFG Eurobank: Ενίσχυση μέτρων για ΜμΕ

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 16:49
UPD:17:02

Η EFG Eurobank αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω τα μέτρα στήριξης των πελατών της, επαγγελματιών και ΜΜΕ, αναβαθμίζοντας το πλέγμα των υπηρεσιών, των προϊόντων και των διευκολύνσεων που απευθύνονται σε αυτούς.

Ειδικότερα η τράπεζα:

- Συνεχίζει απρόσκοπτα τη χρηματοδότηση των πελατών της, επαγγελματιών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

- Σε συννενόηση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων εξετάζεται η περαιτέρω διεύρυνση των Προγραμμάτων ενίσχυσης της ρευστότητας και εκσυγχρονισμού των ΜΜΕ

- Συνεχίζει το πρόγραμμα των Δωρεάν Συναλλαγών στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες για την ελάφρυνση του λειτουργικού τους κόστους.

- Παρέχει Δυναμικό Λογαριασμό Όψεως με υψηλό επιτόκιο 3%, για τη διαχείριση της ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

- Διαθέτει ειδική κάρτα, την «24h Business Services Debit» για την διεκπεραίωση όλων των συναλλαγών ακόμη και των δανειακών από το INTERNET, PHONE BANKING και ΑΤΜ. Η κάρτα μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί και σαν πιστωτική.

- Παρέχει δυνατότητα αναδιάρθρωσης δόσεων των δανείων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.

- Εξακολουθεί να καλύπτει, πέραν των επαγγελματικών και τις προσωπικές/οικογενειακές ανάγκες των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών προσφέροντας πλήρες φάσμα προϊόντων για την κάλυψη στεγαστικών και καταναλωτικών αναγκών, ασφαλιστικών προγραμμάτων και αποδοτικών καταθετικών και επενδυτικών προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα