MLS: Νέο προϊόν πλοήγησης για κινητά τηλέφωνα

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008 10:26

Την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος πλοήγησης για όλα τα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS, του MLS Destinator Mobile Phone Edition, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Όπως εξηγεί η εταιρεία, ο χρήστης απλά τοποθετεί την SD κάρτα με το MLS Destinator στο κινητό του τηλέφωνο και το κινητό του είναι αμέσως έτοιμο να τον καθοδηγήσει με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνονται, σύμφωνα με την εταιρεία, η τρισδιάστατη απεικόνιση της διαδρομής, η πλοήγηση προς τη διεύθυνση μιας καταχωρημένης επαφής του κινητού τηλεφώνου ή και τη διεύθυνση που λαμβάνει ο χρήστης μέσω SMS.

Επιπλέον, το MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα και καλύπτει το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου.

«Το εν λόγω προϊόν δύναται να συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων με ενσωματωμένο δέκτη GPS στην ελληνική αγορά», τονίζει η MLS, σημειώνοντας ότι εξετάζει την κυκλοφορία του προϊόντος σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα