Eπισκόπηση οικονομικού Τύπου

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008 11:45
UPD:17:16

ΕΞΠΡΕΣ: "Μετ' εμποδίων η διάθεση 2,5 δισ. από το ΤΕΜΠΜΕ. Ενστάσεις από τράπεζες για τη δανειοδότηση σε κεφάλαιο κίνησης με εγγύηση Δημοσίου".

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κοινωνική ανάφλεξη και οικονομία ανησυχούν την Κομισιόν. Φοβίζει ο «ιός των Αθηνών». Δραματική σύσταση από τις Βρυξέλλες στην κυβέρνηση".

ΚΕΡΔΟΣ: "Σφίγγει ο κλοιός της κρίσης. Βουτιά παραγγελιών και τζίρου στη βιομηχανία. Γκρίνιες μικρομεσαίων για τα δάνεια του ΤΕΜΠΜΕ. Η Γερμανία και η Γαλλία ετοιμάζουν πρόσθετα πακέτα ενισχύσεων".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "νέα «όπλα» αναγκάζονται, όπως όλα δείχνουν, να ρίξουν στη μάχη κόντρα στην ύφεση οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης, με τη Γερμανία και τη Γαλλία να προωθούν πρώτες πρόσθετα πακέτα αναπτυξιακών μέτρων με την έναρξη της νέας χρονιάς".

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό - Το παζλ της νέας κυβέρνησης. Ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται. Οι αλλαγές στα κορυφαία υπουργεία και η δωδεκάδα των υφυπουργών".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χριστουγεννιάτικο ΕΤΑΚ για 1.000.000 ιδιοκτήτες. Αποστέλλονται άμεσα τα εκκαθαριστικά του φόρου για τα ακίνητα".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα