Euromedica: Προσύμφωνο για το 60% του Ασκληπιείου Θεραπευτηρίου

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008 10:59

Προσύμφωνο για την εξαγορά ποσοστού 60% των μετοχών της εταιρείας Ασκληπιείο Θεραπευτήριο ΑΕ υπέγραψε η Euromedica.

Η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ανοικτής Νοσηλείας στη Λάρισα, από το Μάρτιο του 2007, σε χώρο 930 τ.μ. Το 2008 πραγματοποίησε κύκλο εργασιών δύο εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο 40% της εταιρείας ανήκει σε καταξιωμένους ιατρούς. Το τίμημα για την απόκτηση του 60% των μετοχών της ανέρχεται σε 2.100.000 ευρώ και θα καταβληθεί σταδιακά μέχρι τον Αύγουστο του 2009, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Euromedica.

Με την αγορά αυτή, η Euromedica «ενισχύει τη θέση της στον κλάδο των Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης και ειδικότερα στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανέγερση από την ΑΡΩΓΗ Α. Ε. Κέντρου Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας 40 κλινών μεταξύ Καρδίτσας - Τρικάλων, το οποίο θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2009», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι κατασκευαστικές εργασίες για την αποπεράτωση του Κέντρου Αποκατάστασης Κλειστής και Ανοικτής Νοσηλείας της Εuromedida ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη, δυναμικότητας 200 κλινών το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010.

Επίσης, η εταιρεία σημειώνει, πως τον Ιανουάριο θα προκηρυχθεί το έργο της κατασκευής Κέντρου Αποκατάστασης 80 κλινών της θυγατρικής εταιρείας Euromedica Λυδία Καβάλας Α.Ε. στην Καβάλα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα