Ευρωσύμβουλοι: Ανάληψη νέων έργων

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007 15:15

Σειρά νέων έργων εντός των συνόρων ανέλαβε η βορειοελλαδική εταιρία Ευρωσύμβουλοι ΑΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου στην Ελλάδα.

Η σύμβαση για το πρώτο έργο υπεγράφη με το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και αφορά τη συμβουλευτική υποστήριξη των φορέων υλοποίησης τεχνικών έργων υποδομής, στο πλαίσιο του Γ' ΚΠΣ, στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3,75 εκατ. ευρώ, θα υλοποιηθεί στην περίοδο 2007-2008, σε συνεργασία με τα μελετητικά γραφεία "ΒΑΣΙΣ ΣΥΣΜ Α.Ε.", "ECOS Α.Ε.", "ΠΕΤΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΕ", "ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ - ΔΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ" και "Σπ.Χριστόπουλος".

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών ανέθεσε στην "Ευρωσύμβουλοι ΑΕ" τη μελέτη διαμόρφωσης ολοκληρωμένου συστήματος εκπόνησης του στρατηγικού του προγράμματος, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η μελέτη, προϋπολογισμού 33.000 ευρώ, θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η υπογραφή σύμβασης με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση», για την εκπόνηση μελέτης, που αφορά στη μετεξέλιξη του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική (ΠΑΕΠ ΑΕ) του ΟΑΕΔ σε Εθνικό Παρατηρητήριο Απασχόλησης. Η σύμβαση είναι διάρκειας ενός έτους και συνολικού προϋπολογισμού 130.252 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα