MPB: «Διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα»

Δηλώσεις Ανδρέα Βγενόπουλου
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2007 10:24
UPD:10:27

H Marfin Popular Bank (MPB) διεξάγει αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της, Ανδρέας Βγενόπουλος, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Βγενόπουλος, ο οποίος μίλησε χθες βράδυ σε μεγάλη δεξίωση στη Λευκωσία, υποσχέθηκε ότι το 2007 θα είναι μια χρονιά πολλών εμπορικών συμφωνιών για ΜΡΒ και διαβεβαίωσε ότι «μόνο οφέλη θα υπάρχουν» από την παρουσία του Ομίλου στην Κύπρο για την Κυπριακή οικονομία, τους εργαζόμενους του Ομίλου και για τους Κύπριους καταναλωτές.

Το όραμα της ΜΡΒ, ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος «είναι με έδρα την Κύπρο να φτιάξουμε το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό όμιλο, ο οποίος θα έχει όχι μόνο την ηγετική θέση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και στη ζώνη της Μεσογείου και ορισμένες επιλεγμένες αραβικές χώρες».

«'Αυτό το όραμα με τον Α, με τον Β ή με τον Γ τρόπο θα τον πετύχουμε είτε στο Α είτε στο Β είτε στο Γ χρονικό διάστημα, προς όφελος όλων των συντελεστών που συναποτελούν την οικονομική δραστηριότητα της Κύπρου», πρόσθεσε.

Τα σχέδια της ΜΡΒ στην Κύπρο αφορούν συμμετοχή της σε επενδύσεις σε τομείς, όπως η υγεία και ο τουρισμός.

Ο κ. Βγενόπουλος απέφυγε να τοποθετηθεί για το τι θα πράξει η ΜΡΒ μετά την απόρριψη από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου της Δημόσιας Πρότασης της προς την Τράπεζα Κύπρου και την Τράπεζα Πειραιώς, λέγοντας ότι δεν κάνει κανένα σχόλιο επ΄ αυτού του θέματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα