X.A.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2007 10:09
UPD:10:48

Fortius Finance: «Μπορεί η σωρευτική υποχώρηση του ΓΔ κατά 4,04% στις τελευταίες πέντε συνεδριάσεις να αυξάνει τις πιθανότητες ανακλαστικής αντίδρασης σήμερα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η πορεία των ξένων δεικτών να μην επηρεάσει αρνητικά το ΓΔ και η ζήτηση για δεικτοβαρείς μετοχές να αυξηθεί. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ αρχικά σε χαμηλότερα επίπεδα και εν συνεχεία την προσπάθεια αντίδρασής του. Από τεχνικής απόψεως, το σημείο στήριξης για το FTSE/ASE-20 βρίσκεται στις 2,460 μονάδες, ενώ για το τραπεζικό δείκτη στις 6,400 μονάδες».

Proton Bank: «Σήμερα, οι ευρωπαϊκές αγορές θα ανοίξουν υψηλότερα, ενώ εγχωρίως αναμένουμε η αγορά να αναζητήσει στήριξη στα τρέχοντα επίπεδα».

Euroxx: «Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά, με ενδεχόμενη μια ανοδική κίνηση μετά και τη χθεσινή σημαντική διόρθωση που έλαβε χώρα».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά για 5η συνεχόμενη συνεδρίαση πραγματοποίησε απώλειες και μεγάλωσε την νευρικότητα μεταξύ των επενδυτών. ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΜΑΡΦΒ και ΠΕΙΡ πρωταγωνίστησαν μεταξύ των μετοχών που πραγματοποίησαν τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών και αναδεικνύουν το πόσο σημαντικός είναι ο τραπεζικός κλάδος στην διαμόρφωση των τιμών του Χ.Α. Για σήμερα αναμένουμε εξισορρόπηση των τιμών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα