Πάνω από τις 4.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2007 10:49

ΑΝΟΔΙΚΕΣ τάσεις επικρατούν και σήμερα στη Σοφοκλέους, καθώς τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα και τα αλλεπάλληλα ρεκόρ στις διεθνείς αγορές διατηρούν ζωηρό το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Η μετοχή της Jumbo ενισχύεται κατά 2,6%, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/15/1302840.htm ήταν καλύτερα των προβλέψεων.

Ο γενικός δείκτης τιμών αυτή την ώρα (10:45) σημειώνει άνοδο κατά 0,75% και έχει φθάσει τις 4.734,31 μονάδες με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 82,2 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες κινούνται ανοδικά εξαιρουμένου του δείκτη υπηρεσιών κοινής ωφελείας, ο οποίος υποχωρεί κατά 0,92%.

Οι τιμές 84 μετοχών ενισχύονται, 29 καταγράφουν απώλειες και 36 παραμένουν σταθερές.

«Η καταγραφή νέων πολυετών υψηλών από τους ξένους δείκτες συμπαρασύρει και το ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές, μετατρέποντας την ανακλαστική αντίδραση σε ανάκαμψη. Οι θετικές επιχειρηματικές ειδήσεις (κεφαλαιακή ενίσχυση του ΤΑΠ-ΟΤΕ) και οι αναβαθμίσεις ιδίως στις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίηση Ελληνική Τεχνοδομική ) αυξάνουν τη ζήτηση εκ μέρους των ξένων επενδυτών κυρίως καταδεικνύοντας το θετικό κλίμα που επικρατεί», επισημαίνει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα