X.A.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2007 10:31
UPD:10:33

Praxis International: «Θετικά αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση ακλουθώντας αφενός το θετικό κλείσιμο των κυριοτέρων αγορών και αφετέρου την πιθανή αλλαγή στην επενδυτική διάθεση. Το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας αναμένεται να εστιαστεί στην μετοχή της Jumbo λόγω των ανώτερων αποτελεσμάτων 6μήνου που παρουσίασε, έναντι των συγκλινουσών εκτιμήσεων».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετική πορεία και με πρωτεργάτες μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης δημιούργησαν προϋποθέσεις για περαιτέρω άνοδο. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, από απόψεως όγκου συναλλαγών ΟΤΕ, ΕΤΕ, ΚΥΠΡ και ΚΟΣΜΟ. Για σήμερα περιμένουμε νέα δυναμική κίνηση και θετική συνέχεια. Μέχρι της ολοκλήρωσης των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων θα δούμε υψηλότερα επίπεδα».

Fortius Finance: «Η καταγραφή νέων πολυετών υψηλών από τους ξένους δείκτες συμπαρασύρει και το ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές, μετατρέποντας την ανακλαστική αντίδραση σε ανάκαμψη. Οι θετικές επιχειρηματικές ειδήσεις (κεφαλαιακή ενίσχυση του ΤΑΠ-ΟΤΕ) και οι αναβαθμίσεις ιδίως στις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίηση (Ελληνική Τεχνοδομική) αυξάνουν τη ζήτηση εκ μέρους των ξένων επενδυτών κυρίως καταδεικνύοντας το θετικό κλίμα που επικρατεί».

»Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές, απόρροια των νέων υψηλών των ξένων δεικτών χθες. Από τεχνικής απόψεως, ζητούμενο είναι η κίνηση και παραμονή του FTSE/ASE-20 πάνω από τις 2.575 μονάδες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα