ΔΕΠΑ: Επέκταση φυσικού αερίου στο Κιλκίς

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2007 14:34

Ενεργοποιήθηκε το Δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Πίεσης της ΔΕΠΑ στο Κιλκίς και οι βιομηχανίες της περιοχής Κιλκίς που έχουν ολοκληρώσει τις αντίστοιχες εσωτερικές τους εγκαταστάσεις μπορούν πλέον να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο.

Το Δίκτυο Διανομής Κιλκίς αποτελείται από περίπου 41,5 χλμ. δικτύου Μέσης Πίεσης (19bar) και περίπου 18 χλμ. δικτύου Χαμηλής Πίεσης (4bar) και μπορεί να τροφοδοτήσει: την ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, την περιοχή Καμπάνη, την περιοχή Ν. Σάντας και την περιοχή Αγ. Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες της περιοχής Κιλκίς, οι οποίες μπορούν να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο, εφόσον θα ολοκληρώσουν τις εσωτερικές τους εγκαταστάσεις, είναι: Torre, Kleeman, Interno, Klefer, Sonoco, Φαίδων Ερλικον, Αμπατζίδης, Μακεδονικές Πρωτεϊνές, Αλουμύλ, Αλουνέφ, Fieratex, Γιαννής ΑΒΕΕ, Εκδοτική Βορείου Ελλάδος, Elvial.

Επίσης έχει ήδη υπογραφεί η εργολαβία κατασκευής και επίκειται η έναρξη κατασκευής του έργου εγκατάστασης Βασικού Δικτύου Διανομής για την τροφοδότηση με αέριο της αστικής περιοχής του Κιλκίς. Το έργο περιλαμβάνει 1 χλμ Χαλύβδινου Δικτύου Μέσης Πίεσης (19 bar) και 10,7 χλμ Δικτύου Χαμηλής Πίεσης (4bar) και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα