Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2007 09:55
UPD:10:30

Praxis Securities: «Τάση από τις κυριότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές αναμένεται να αναζητήσει η εγχώρια κεφαλαιαγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση, ενώ το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας αναμένεται να εστιαστεί στην μετοχή της ΑΤΕ Bank λόγω των υψηλότερων των εκτιμήσεων αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε».

Marfin Analysis: «Εκτιμούμε ότι στα τρέχοντα επίπεδα, οι επενδυτές θα ξεκινήσουν να κλειδώνουν κάποια από τα κέρδη τους και αναμένουμε η αγορά να σταθεροποιηθεί και να μην κινηθεί υψηλότερα βραχυπρόθεσμα».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά μετά από μία νευρική συνεδρίαση έκλεισε με απώλειες κυρίως σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Με εξαίρεση τη μετοχή της Alpha Bank οι μετοχές του τραπεζικού κλάδου κινήθηκαν πτωτικά και επέδρασαν αρνητικά στο σύνολο της αγοράς. Για σήμερα παραμένουμε επιφυλακτικοί μέχρι να ξεκαθαρίσει η τάση από τις ευρωπαϊκές αγορές».

Aspis Securities: «Η Wall Street έκλεισε με κέρδη χθες παρά τις ανησυχίες για τις αποπληρωμές των στεγαστικών δανείων. Η αγορά επηρεάστηκε θετικά από τη μείωση της τιμής του πετρελαίου και την ενίσχυση των τεχνολογικών μετοχών. Οι ευρωπαϊκές αγορές κινήθηκαν πτωτικά ενώ στην εγχώρια αγορά επικράτησαν μικτές τάσεις. Όσον αφορά τη σημερινή συνεδρίαση, θεωρούμε πιθανή μια άνοδο μετά το θετικό κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα