Σε ανάπτυξη η Frigoglass Romania

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007 15:06

Η θυγατρική του ομίλου Frigoglass στη Ρουμανία, Frigoglass Romania προσδοκά την επίτευξη κύκλου εργασιών ύψους 85,6 εκατ. ευρώ το 2007 ή 37% υψηλότερα σε σχέση με το 2006 και 70% υψηλότερα σε σύγκριση με το 2005.

«Η ένδειξη για την χρηματοοικονομική ανάπτυξη στηρίζεται τόσο στην στενότερη συνεργασία με τους βασικούς μας πελάτες, όσο και στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέες γεωγραφικές περιοχές. Πιστεύουμε πως η δυναμική της αγοράς θα χαρακτηριστεί από την αύξηση της κατά κεφαλή κατανάλωσης μη οινοπνευματωδών ποτών και μπίρας, η οποία θα οδηγήσει σε υψηλότερη ζήτηση για την παραγωγή συσκευών ψύξης», επισημαίνει σε δηλώσεις της στον οικονομικό τύπο της χώρας η γενική διευθύντρια της εταιρείας κα ¶ννα Τσόγκα.

Κατά τη διάρκεια του 2006 η εταιρεία υλοποίησε επενδύσεις ύψους 4,9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση νέου εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη και την διαφοροποίηση της παραγωγής της, ενώ για το 2007 προβλέπονται επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο σκοπό. Το 81% της συνολικής παραγωγής της εταιρείας κατευθύνεται προς το εξωτερικό και κυρίως προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Η Frigoglass Romania απασχολεί περισσότερα από 700 άτομα και οι κυριότεροι πελάτες της είναι οι Coca-Cola HBC, SABMiller, Heineken, Carlsberg, Pepsi, Friesland, Danone κ.α. Παράλληλα, οι σημαντικότεροι ανταγωνιστές της στη Ρουμανία είναι οι εταιρείες Klimasan, Linde, Helkama, Sanden και True.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα