Intralot: Σύμβαση στην Αυστραλία

Τρίτη, 03 Απριλίου 2007 09:38

ΥΠΕΓΡΑΦΗ η σύμβαση μεταξύ της θυγατρικής της Intralot στην Αυστραλία, Intralot Australia Pty, και του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Δυτικής Αυστραλίας, Lotterywest, για την προμήθεια του κεντρικού on-line συστήματος διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών καθώς και των απαραίτητων υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η σύμβαση που κέρδισε η Intralot ύστερα από διεθνή διαγωνισμό είναι πενταετούς ισχύος με δυνατότητα ανανέωσης πέντε ετών, ενώ η συνολική της αξία ανέρχεται περίπου στα 18 εκατ. αυστραλιανά δολάρια. Η εγκατάσταση του νέου συστήματος θα ξεκινήσει άμεσα ενώ η μετάπτωση στο νέο σύστημα θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2008.

Το εν λόγω έργο αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση του ολοκληρωμένου συστήματος ανοικτής αρχιτεκτονικής διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών της Ιntralot, LOTOS O/S, καθώς και στην προμήθεια τερματικών της σειράς CORONIS (συμπεριλαμβανομένων φορητών μοντέλων και ελεγκτών κουπονιών). Η Intralot θα προμηθεύσει επίσης τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εγκατάσταση του LOTOS και των εφαρμογών του.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot, το νέο αυτό σύστημα θα δώσει τη δυνατότητα στη Lotterywest να αναβαθμίσει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, ώστε να ωφεληθεί η κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας από τις αξιόπιστες και ασφαλείς συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσα από αυτό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα