Κορρές: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Χ.Α.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2007 12:43
UPD:15:13

Θεαματική άνοδο κατά 84,72% σημειώνει αυτή την ώρα η μετοχή της εταιρείας Κορρές Φυσικά Προϊόντα έχοντας φθάσει τα 13,3 ευρώ (τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης 7,20 ευρώ).

Από πλευράς τζίρου καταλαμβάνει μέχρι στιγμής την πέμπτη θέση (πίσω από Εθνική, Αlpha Bank, ΟΤΕ και OΠΑΠ), με 6,9 εκατ. ευρώ.

Οι μετοχές της Κορρές είναι διαπραγματεύσιμες στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης του Χ.Α. και ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι KORRES.

Στην εκδήλωση για την εισαγωγή που πραγματοποιήθηκε στην Πρώην Αίθουσα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου κ. Σπύρος Καπράλος, καλωσόρισε την νέα εταιρία στο Χ.Α. και ευχήθηκε να έχει μία σημαντική πορεία, που αφενός θα της αποφέρει κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη και την ευημερία της, αφετέρου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους που την εμπιστεύθηκαν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. κύριος Γεώργιος Κορρές, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τους Αναδόχους καθώς και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να επιτύχει η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο. Ο κ. Κορρές δήλωσε "Νιώθω υπεύθυνος να αξιοποιήσουμε σωστά τα χρήματα των επενδυτών και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Έχω μεγάλη ευθύνη να βεβαιώσω την πίστη που μας έχει δείξει η αγορά".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα