ΕΒΖ: Διεθνής διαγωνισμός για δύο ζαχαρουργεία

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007 09:34

Τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και τη δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή με σκοπό τη μετατροπή των ζαχαρουργείων Λάρισας και Ξάνθης σε μονάδες παραγωγής βιοαιθανόλης αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) μετά και τις σχετικές εισηγήσεις των Οικονομοτεχνικών και Νομικών Συμβούλων.

Το πλήρες κείμενο της σχετικής Πρόσκλησης θα δημοσιευθεί στον Ελληνικό Τύπο την Κυριακή και Δευτέρα 13 και 14 Μαΐου 2007 και στον Διεθνή Τύπο στην Αγγλική γλώσσα κατά την διάρκεια της εβδομάδος από 14 έως και 19 Μαΐου 2007. Επίσης θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της εταιρείας www.ebz.gr ή www.HSI.gr τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2007 .

Η επιτυχής διεξαγωγή και ολοκλήρωση της σχεδιαζόμενης επιχειρηματικής μεταβολής, σε σχέση με τα δύο ζαχαρουργεία, εξαρτάται από τις προσφορές που θα υποβληθούν και υπόκειται σε περαιτέρω εγκρίσεις από τα εταιρικά όργανα της ΕΒΖ καθώς και από τις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα