ΕΛΤΑ: Αύξηση τζίρου 8,5%

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007 09:41

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Κέντρου Διαλογής των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, που κατασκευάστηκε με επένδυση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, και εγκατάσταση μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα στις θέσεις τους των επιτυχόντων στον τελευταίο διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη προσωπικού προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Ανδρέας Τραπαντζής, από τη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο εκδήλωσης παρουσίασης του «Mail Marketing» σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι το πρώτο τετράμηνο του 2007 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κατέγραψαν αύξηση τζίρου 8,5% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και επίτευξη κερδών άνω του στόχου.

Σύμφωνα, πάντοτε, με τον κ. Ταπραντζή, οι συμβάσεις των 65 εποχικών υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη, που έληξαν θα προσληφθεί και εξτρά εποχικό προσωπικό, μόνο όμως για αναπληρώσεις αδειών του μονίμου προσωπικού.

Σε ό,τι αφορά το νέο μόνιμο προσωπικό που θα εγκατασταθεί μέχρι τέλη Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη αντιστοιχούν 57 υπάλληλοι, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα εκτός από το Κέντρο Διαλογής στη Θεσσαλονίκη επί του παρόντος «τρέχουν» επίσης παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης δικτύου των ΕΛΤΑ, ύψους 7-8 εκατ. ευρώ.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του «Mail Marketing», που διοργάνωσαν τα ΕΛΤΑ από κοινού με το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν εκπρόσωποι περίπου 250 μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Β.Β.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα