Διεθνές συνέδριο ηλεκτρισμού στην Ελλάδα

Από 5 έως 8 Ιουνίου
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2007 13:07
UPD:13:25

Από 5 έως 8 Ιουνίου 2007 θα διεξαχθεί το συνέδριο PSM ‘07 – Power Systems Modelling. Κύριο θέμα του συνεδρίου η «Μοντελοποίηση Συστημάτων Ισχύος» (Power Systems Modelling).

Στο συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Plaza-Resort, διακεκριμένοι επιστήμονες από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα όλου του κόσμου θα συζητήσουν θέματα όπως “Ρυθμιστικοί Κανόνες Αγοράς” (για την Ευρώπη, αλλά και για την Ελλάδα), “Δημοπρασίες Ενέργειας” κ.ά. .

Για το συνέδριο έχουν ειδικά προσκληθεί εννέα εξειδικευμένοι καθηγητές, από έξι διαφορετικά κράτη (Βραζιλία, Βέλγιο, Γερμανία, Νορβηγία, Ισπανία, Αμερική), οι οποίοι θα συνθέσουν αυτό το επιστημονικό «get together». Ξένοι μαζί με Έλληνες ειδικούς στην «Επιχειρησιακή Έρευνα στα Συστήματα Ισχύος», θα συναντηθούν για να βρουν καίριες λύσεις σε θέματα, όπως η “Μοντελοποίηση των Συστημάτων (Ισχύος) στην Ηλεκτρική Αγορά” και η χρήση “Μαθηματικών Αλγόριθμων στα Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας” κ.α.

Την έναρξη του συνεδρίου θα κάνει ο Δόκτωρ Ευάγγελος Λεκατσάς, Πρόεδρος του ΔΕΣΜΗΕ (Διαχείριση Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), την Τρίτη 5 Ιουνίου τις 18.00.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Ακαδημαϊκούς, Καθηγητές, Ερευνητικά Κέντρα, Κρατικές Αρχές, Διαχειριστές Ηλεκτρικών Συστημάτων, Εξειδικευμένους Επαγγελματίες του τομέα, κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.enercord.com/PSM/ .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα