New Look: Χαμηλότερες του στόχου οι προσφορές εξαγοράς της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Bloomberg News
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2007 13:11

ΒΕΛΤΙΩΣΗ των προσφορών από τους υποψήφιους αγοραστές της εταιρείας New Look Group Plc, της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων της Βρετανίας, ζήτησαν οι ιδιοκτήτες της, καθώς η προσφορά είναι χαμηλότερη των 2 δισ. λιρών Αγγλίας (4 δισ. δολ.) σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα της πώλησης, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

Oι δυνητικοί αγοραστές έχουν διορία μέχρι τη 1 η ώρα το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου, για την αναθεώρηση των προσφορών τους, είπαν οι ίδιοι άνθρωποι που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επειδή η διαδικασία της συναλλαγής δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Η TPG Inc. και η Warburg Pincus LLC, που κάνουν μαζί προσφορά και η BC Partners Ltd., συγκαταλέγονται μεταξύ των εταιρειών που ενδιαφέρονται μετά τον αποκλεισμό των ανταγωνιστριών τους κατά τη διάρκεια δημοπρασίας, σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι οι λιανικές πωλήσεις μειώθηκαν απροσδόκητα τον Απρίλιο στην Βρετανία, σημειώνοντας απώλειες για πρώτη φορά σε τρεις μήνες, καθώς οι τρεις αυξήσεις των βασικών επιτοκίων δανεισμού από την Τράπεζα της Αγγλίας, αύξησε το κόστος των υπηρεσιών και το έλλειμμα των καταναλωτών στα επίπεδα ρεκόρ του 1,3 τρισ. λιρών. Η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας, αύξησε τα βασικά επιτόκια για τέταρτη φορά στα υψηλότερα επίπεδα έξι ετών του 5,5% αυτόν τον μήνα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα