ΑΤΕbank: «Ανύπαρκτες και ευφάνταστες» οι κατηγορίες κατά της διοίκησης

Με αφορμή την κατάθεση στην εισαγγελέα για την υπόθεση των επενδύσεων στον όμιλο Carlyle
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2007 11:20

«Ανύπαρκτες και ευφάνταστες» χαρακτηρίζει η ΑΤΕbank τις κατηγορίες μερίδας του Τύπου κατά της διοίκησής της και προσωπικά του διοικητή Δ.Μηλιάκουμ, με αφορμή την κατάθεση του διοικητή και δύο υποδιοικητών της Τράπεζας στην εισαγγελέα Μαρία Γκανέ για την υπόθεση των επενδύσεων στον όμιλο Carlyle http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/03/1353201.htm .

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «με την ευκαιρία μιας τυπικής -όπως χαρακτηρίζεται- κλήσης της Διοίκησης για ανωμοτί εξέτασή τους ως μάρτυρες, στο πλαίσιο της υποτιθέμενης μυστικής προανακριτικής εξέτασης, που διενεργείται μετά από αναφορά Βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επιχειρείται εν είδη Εισαγγελικής Αρχής, να αποδοθούν ανύπαρκτες και ευφάνταστες κατηγορίες που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την παραπάνω κλήση και οι οποίες -όπως διευκρινίζεται- μόνο στην αναφορά των βουλευτών περιγράφονται».

«Η Διοίκηση της ΑΤΕbank έχει ήδη ανταποκριθεί άμεσα στην κλήση της Εισαγγελικής Αρχής και παρείχε αναλυτικές και τεκμηριωμένες έγγραφες απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στην αναφορά των Βουλευτών.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, την οποία οφείλουν στην πράξη να σέβονται οι πάντες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΤΕbank.

O πρόεδρος της ΑΤΕbank, Δημήτρης Μηλιάκος, αλλά και οι υποδιοικητές της Τράπεζας κλήθηκαν ως ύποπτοι απιστίας από την εισαγγελέα πρωτοδικών Μαρία Γκανέ, η οποία μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον περασμένο Νοέμβριο, θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα